CV

Personlig beskrivning

Jag är 23 år och bor just nu i Helsingborg efter att ha gått på Eskilstuna Folkhögskola i två år. Där studerade jag Recycle Design- Återbruk och Estet Fördjupning, en design/hantverks utbildning som inriktar sig på hållbar utveckling.

Utöver utbildningen har jag, som drivande person i samarbete med andra, startat upp en verkstad för hantverkare och konstnärer som behöver utrymme för sitt skapande. Där var jag ekonomiansvarig och skötte det administrativa för att få allt att fungera för alla åtta personer som just nu är delaktiga i ”ReForm- verkstaden”.

Ursprungligen kommer jag från Helsingborg där jag jobbat inom bl.a. café- och butikbranschen. Mina arbetsuppgifter har innefattat tillredning av mat, butiksbeställningar, kassahantering och försäljning.

I samband med mina år på Eskilstuna Folkhögskola blev jag utbildad Fairtrade ambassadör och jag har drivit Workshops inom hantverk av olika slag i Sverige. Jag var även inbjuden till "Balic Artek" i Ryssland som expert inom Recycle design och höll i kreativa hantverks workshops på detta ungdomsläger där deltagarna var från olika länder runt Östersjön.


____________________
Anställningar


OKQ8
Glumslöv
2014.01-

mormorsglamour
Stockholm
2013

Café Norr
Eskilstuna
2012-2013
Under mina studier har jag vid tillfällen jobbat extra som cafébiträde. Café Norr har både fika och lunch där jag i huvudsak stod i kassan och serverade.

Tingeling- present och inredning
Helsingborg
2011.06- 2011.08
På Tingeling var jag butiksbiträde. Där ägnade man mycket tid till kunden för att hitta perfekt presenten eller inredningsprylen som kunden sökte. Skyltning av varor i butik ingick också mina arbetsuppgifter.

Meny Bistro
Helsingborg
2011.05- 2011.08
Meny var en lunchrestaurang där jag jobbade i kök och kassa. Ett arbete med mycket stress och höga krav på kvalitet.  

OPTIMALSÄKERHET AB
Helsingborg
2010.08.01- 2011.01
På optimal säkerhet jobbade jag som kundbokare till företagets säkerhetsrådgivare som informerar om säkerhet och brandskydd i Skåne. Arbetet handlade om att få bra kontakt, skapa förtroende och låta positiv och lugn över telefon.

Tasty House AB
Helsingborg- Söder
2006- 2010.09
På Tasty House var jag butiksbiträde där kassahantering, beställningar till butik, delikatessförsäljning och servering, var mina huvudsakliga arbetsuppgifter.
Kort sagt var det ett varierat jobb där jag fick lära mig alla grunder inom service och lite till.

____________________


Utbildningar

Gymnasieutbildning
Skolstaden, Nicolaiskolan Helsingborg 2006-2009
- Estetiska programmet, Bild och Form.

Annan utbildning
Eskilstuna Folkhögskola 2011-2013
- Estetiska blocket, Recycle Design- Återbruk
- Estetiska blocket, Estet fördjupning

Språk
Modersmål- SvenskaAndra språk- Engelska


Betyg och referenser ges vid förfrågan